Idioma

Qui Som

 

Auto Vigatana, S.L. compta amb una experiència de més de 30 anys en la venda, reparació i manteniment de camions i vehicles industrials de les marques comercialitzades a Europa.

A partir de 1995 vàrem passar a ser Servei Oficial Scania, ampliant i estructurant les nostres instal·lacions per aconseguir dos objectius ben definits: d'una banda, millorar el servei als nostres clients amb vehicles de diferents marques, especialitzar-nos en la reparació i manteniment de camions Scania, així com en la venda de recanvis i accessoris originals Scania. I per altra banda, seguir mantenint un alt nivell de qualitat i servei a tots els nostres clients.

L'empresa està estructurada en diferents departaments per oferir una bona atenció als nostres clients i reduir al màxim els temps d'espera. Per això, comptem amb els departaments de recepció, taller, recanvis, botiga de complements, sala de conductors i administració.

Carrer de Gandesa, 3 - 08500 - Vic - Tel.93 886 75 10 - email: info@autovigatana.com
© Copyright 2020 - AUTO VIGATANA, S.L. - Tots els drets reservats.
Conozca más sobre Levitra y cómo comprarlo en línea en Europa aquí: Levitra 20 mg online | Acquista Levitra da Italia | Vardenafil sans ordonnance en France | Levitra 20 mg Generika in Deutschland | Levitra online vanuit Nederland