Idioma

Serveis

Comptem amb una àmplia plantilla de professionals altament qualificats que tenen una gran experiència en el sector, per poder satisfer de forma ràpida i eficaç les necessitats dels nostres clients.

A les nostres instal·lacions disposem d'una sala de reparació de motors i caixes de canvi, la qual inclou un banc de proves de vàlvules, a més d'una zona específica de neteja de components. També disposem de maquinària de diagnosi d'última tecnologia, així com d'ordinadors portàtils equipats amb programari tècnic específic de cada fabricant, fet que ens permet analitzar i detectar qualsevol tipus d'avaria.

També disposem de dues unitats mòbils perfectament equipades per realitzar reparacions en carretera.

Tant les revisions periòdiques com les reparacions, es poden efectuar amb o sense cita prèvia, encara que recomanem als nostres clients que reservin dia i hora per poder planificar el treball i tenir els recanvis necessaris quan entra el vehicle al taller, d'aquesta manera, podem atendre al client de forma ràpida i eficaç.


Carrer de Gandesa, 3 - 08500 - Vic - Tel.93 886 75 10 - email: info@autovigatana.com
© Copyright 2020 - AUTO VIGATANA, S.L. - Tots els drets reservats.
Conozca más sobre Levitra y cómo comprarlo en línea en Europa aquí: Levitra 20 mg online | Acquista Levitra da Italia | Vardenafil sans ordonnance en France | Levitra 20 mg Generika in Deutschland | Levitra online vanuit Nederland